BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, June 17, 2011

Wink! Wink! XD

Holla~~~ Aish, rindu plak kt my beloved brother...

(Mike [Pirath] D'Angelo)

Oppa, cpt la balik dari camp tu...
I bosan kt cni sorg2... T_T
Huhuhuhu...
Dia balik September ni (Dia masuk ARMY)...
Okay la, back to the main point...
Ari ni seronok gler!
Aku dance B2ST-FICTION...
Akhirnye, utk buat dance cover lagu ni trcapai...
Oppppsssss, bkn dance cover jew...
Practice utk competition skalik...
Wow, dasyat~~~ Can't wait! ^^
Aku akn join ngn R.O.S (Rebirth Of Shine)...
Dance group aku... Diorg sume bg commitments yg baik skali...
Aku puas hati ngn diorg...
Walaupon de yg dance tu kureng2 sket... (Hehe, jgn marah ye XD)
Tp, xpe... Practice makes perrrrfeccttt!!! ^^
Hwaiting! Remember our motto :

"LIFE THOUGH, DANCE AWESOME!"


Yeah, always keep that in mind...
Tp, at the same time kne prctice Big Bang Tonight...
Utk YG Dance competition...
Tp, tu xsure lg... Coz, kne tggu result shortlisted....
Hmmmm, betul ckp manager...
"Jgn amik competition skali 2-3"
Pening aku dibuatnye...
Kne prctice bnyk2...
Kasi sumenye sharp & synchronized...
R.O.S HWAITING!!!
Oh ye, competition ni perlu kn group beli album B2ST...
Hmmmmmm, susah gak nk cari album diorg...
Perghhh, seriously... Bleh gler den...
Td jew, dkt 5 tmpt aku jalan g cari album...
(Pavilion, Fahrenheit, Sg. Wang, Low Yat & Times Square)
Sume xde~ Sedihnyew T_T
Xpe, de lg tmpt aku blom g...
Alamanda, MidValley ngn Mines...
Kwn aku nk tlg tgkkn kt OU (One Utama)...
Thanks, dear... ^^
Nnt klau de bleh tlg beli kn dlu x?
Hehehe, nnt I byr balik...
Xnk beli & submit lmbt...
Coz, confirm ramai yg akn join...
My friends, Re-Do also join...
So, I nk beat diorg... Hehe...
Tp, dgn cara yg sihat la...
Xde la gado2... Don't worry k? ^^v


Pstu, td mse aku otw blah dari Fahrenheit nk ke Sg. Wang...
Tiba2 de sorg mamat India ni tegur aku...

"Hi, I've met u before"

Erkkkkkk~ Bila mse aku pernah jmpe ko???
Sibuk tnye aku blajar mne...
Buat pe skrg... Siap slm aku lg...
Aku ni plak bodo, g layan buat pe?!
Dh kte aku xknal....
Bleh plak aku dgn blurnye g jwp pe yg dia tnye...
Pstu, dia minta nombor phone...
Aku dh blank...

"ALAMAK! Dia ni apsal plak nk nombor aku?!"

Dia bleh plak ckp...

"Later I can contact u, out for curry"

HAH?! GLER KE PE?
KO INGT AKU NI DATE KO KE?!
AKU XSKE KARI LA WEI!!!
Aishhhhh, knpe la aku bleh sangkut jmpe si laha**t ni td...
Cm shhhiiiooottttt~~~ Errghhhhh =="
Aku pn pura2 ah ckp ngn dia...

"I have 2 numbers..."

(Padahal aku de 3 numbers... Hahaha XD)

Dia bls...

"U give me your both numbers la..."

Aku pn dh panas kt ctu...
Cm nk kasi penerajang 'sidekick' ala2 tarian b2st Fiction tu...
Yg pusing 360 darjah...
Nasib baik aku xbuat, klau x...
Xpsl2 aku kne tahan... Dh la kt ctu de pak guard T_T
Aku pn bls la balik...

"Ermmm, sometimes I changed number...
So, afraid you can't reach me..."


Perghhh, nasib baik dia jwp..

"Ermmm, then its okay la... Later if I meet u, I contact2 la"

Eh, B**I... Eh, sopan sket, LABI... Apa yg ko merepek daaaa??!
Sape yg nk jmpe ko?!
Syekali dia tu org sewel daaaaa~~~
LOL? O_o~
Mse tu aku jerit dlm hati sume nme yg trlintas dlm kepala hotak aku ni hah....

"Kann, Hudy, Chae, Rin, Mike Oppa (aiksss? Dia pn skali?), Adi, Adeq, Putra"

Bynk gak ah, xtrkira nme2 yg aku nk jerit td...
Dh bye2 sume, aku pn cpt2 la blah dari ctu...
Fuhhhhhhhhhhh, lega... Alhamdulillah...
Hope lps ni, aku xjmpe dia la~~~
Dh xsanggup aku! Errrrrghh, MINTA JAUH!!!
Fobia dh aku nk ke Pavilion ngn Fahrenheit tu~
Hohohohoho...
Oh ye, td time aku nk blah g Fahrenheit de sorg mamat tahan aku...

(Lagi skali?!)

Oh, tidak2... Mamat ni intrview jew...
Mybe utk rancangan kot...
Mmg seriously aku trkejut gler...
Coz, sblm mamat tu intrview, aku de nmpk mounting board tulis...

"What music do you listen now?"

Mmg kebetulan la... Dia pn tnye...

"Tgh dgr lagu pe skrg?"

Aku dgn muka "Everyday I Shocked!" jwp soalan mamat td...

"Tgh dgr lagu artis Korea"

Dia suro aku nme kn title ngn artis...
Aku plak tgh addicted lagu ni...

"KIM HYUN JOONG-BREAK DOWN"




Aku tgh dgr berulang kali lagu ni mse perjalanan ke Pavilion...
So, aku pn dgn muka bangga (ye la, I kn fans Korea) jwp... ^^v

"Kim Hyun Joong... Music title Break Down"

Lps dh di interview tu aku pn blah...
Perghhh, rancangan pe tu brother?
Mne tau popular kew XD
Hahahahaha... Gurau2 je bah...
Bak kte Lena AF9..

"Bulih bah kalau ko~" (siap tiru style dia lg)

Style abg Adam sopan skit... Hehehe...
(Sorry ye, Kann) ^^"v (peace Hyun Seung style)
Tau x cmne? Cmni hah... Hehehe XD


Huhu, mcm2 aku lalui hari ni...
Nasib baik xde pe2 yg brlaku...
Alhamdulillah... Sumenye brjalan ngn lancar ^^
Uwaaaa!!! Dh nk pukul 4 pg kew?
Perghhhh, mmg aku xsedar la mse brlalu dgn begitu cpt...
Huhu, k la... Nk tido dlu...
Seriously, ngntok gler~~~
Okay, tu la cite aku pd hari ni...
Sekian saje dari saya...
Hahaha... K, bye... Annyeong ^^