BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, December 26, 2009

annyeong... holllaaaaa.... (26/12/2009)

assalamualaikum... annyeong... hehehe...
wow! dh nk dkt tahun 2010...
waaahhh!! dh nk tua aku rupa2nye...
hahaha... mcm xprcaye...
tu la, org slalu brkata... "Masa berlalu dgn begitu pantas"
ada segelintir manusia tidak sedar semua itu....
huhu... aku jua kadang2 begitu...
ntah lah, aku pon xtawu knpe dgn diriku skrg nie...
mcm makin lama, makin teruk...
teruk disini bkn brmaksud aku mnjadi xsenonoh...
uhhhh, jauh skali... haha...
aku akn cuba ubah diriku ke arah kebaikan...
dari malas ke rajin...
ye la, aku nie ske buat assgmnt last2 minit...
mne xnye... pressure lah jwpnnye...
lepas nie, kne pndai pilih subjek utk sem 5 yg akn dtg...
tup... tap... tup... tap... aku dh nk masuk sem 5 rupa2nye...
rse mcm smlm baru nak msuk kolej...
hahaha...
pasal kolej plak...
memang agk prsurre sem nie...
tp, akn ku cuba redah semuanye...
aku dh nk masuk 20 tahun...
alam dewasa... seharusnye mental dan fizikal ku juga spt org dewasa...
xbleh nk jd cm bdk2 lg...
tp, kpd kwn2 ku... jgn risau...
Dya tetap Dya yg dlu... wlaupon de prubahan2 yg Dya lakukan... huhu...
kt kolej, de ramai kwn2 yg menghiburkn hati ku...
tnpa mereka, hilanglah nyawa ku...
mereka semua pnghibur dikala suka dan duka...
aku sgt brsyukur mempunyai teman spt mereka...
"Terima kasih, kwn2 ku"...
tentang CINTA....
ohhhh... aku klau bleh xnk cerita tentang ini...
yela, aku harus belajar dlu...
fokus kpd pelajaran dlu...
memang iya, hati ku trpaut pada seorg jejaka sweet nie...
tp, biar dia fokus pada study dlu...
aku xnk jd org yg mngganggu ketenangan hidupnye...
aku xnk jd penyebab dia prssure...
aku sntiasa doakn yg trbaik buat dia...
amin....
sahabat dan adik... itu adalah aku...
aku sntiasa memahami dan seorg yg trbuka... i mean, open minded.. hehe...
huhu... sudah2... kita lupa kn kejap tntg itu...
skrg, tntg group dance aku... MiroEtte...
waaahhh!! sedar x sedar dh hmpir sbln kami prctice...
walaupon kelas seminggu skali...
tp, bnyk juga tarian yg aku pelajari dari teman2 dance aku...
hahaha... seronok x trhingga kerana impian ku utk tubuhkn satu group dance trcapai...
alhamdulillah... ^^
hope, group dance aku akn terus maju... hwaiting! chaiyo!! berusaha!!! ^^
terima kasih juga ku ucapkn kepada Rayndra Putra @ Boy (BadBoyz)...
klau dia xbuat iklan bout dance studio tu, kteorg xkn dpt prctice mcm nie...
also thanx to Kak Wiena... kerana mem"booking" kn studio utk kami...
huhuhu... thanx so much!!! ^^
oh ye, hampir trlupa...
aku sgt merindui adik ku... Eiyba...
kemana dia menghilang?
adakah kerana mak nya xsuka aku berkawan dgnnya?
adoi... aku kesian ngan dia...
hidupnya terkongkong...
aku fhm, mngkin ade sbb kenapa mak Eiyba begitu...
tp, biarlah... hanya Tuhan saja yg tahu...
hope, satu hari nnt aku dpt hangout ngan dia sepanjang hari...
uwaaaaaaaaa!! eonni miss u so much!!!!!!
errrmmm... itu saja lah utk hari ini...
aku hope, tahun 2010 adalah tahun yg baik utk kita semua...
trutamanya kpd diriku... hope aku dpt melalui tahun 2010 dgn baik... aminnnn...
azam tahun baru? errrmmmmm... mengubah diriku ke arah kebaikan...
and hope MiroEtte akn terus berjaya... insyaALLAH...
itu sahaja dari ku... jumpa lg... annyeong... bye...

Assalamualaikum... ^^

Thursday, December 17, 2009

17/12/2009

hi, there...
annyeong...
huhuhu... so cold...
macam2 kenangan yg aku lalui hari nie...
hahahaha...
mula2, adik angkt ku tiba2 xdpt g dance...
jwpnnye, aku g sowang je lah...
pstu, aku jumpe kann2 kt kL sntral...
tp, aku smpai dulu lah... hehehe...
pstu, kteorg g jmpe Riza kt Pasar Seni...
kesian dia, tggu kteorg dri pukul 11...
sowieeeee~~~ hehehe...
pstu, kteorg naik bas U67 ke studio...
tp, rupa2nye bas yg kteorg naik tu x ke studio...
dia g jauh dari studio kowt...
hahahahaha XD
sptutnye kteorg amik bas U63...
baru betul2 brhnti kt studio...
dh takut lmbt, kteorg amik teksi ke studio...
time tu dh pkul 2 lebih ah...
aiyyyoooo... lmbt lg...
Boy dh tggu kt studio...
tp, pakcik teksi tu cm begok gler!!!!
saje buat2 lmbt!
ishhhhhhhhhhhhh!!
cm nk tmpar je pakcik tu!!!! eeiiiiiiiiiiii!!!!!
cm "dwaejie" la pakcik tu!!
pstu, dh smpai kt studio terus kteorg berlari naik...
huh, Boy dah marah... aiyooo.....
ahahaha... bkn marah pe...
ye la, kteorg jnji pukul bape beb???
hahahaha...
pakcik teksi tu la! suweeeiiii!!!!!
sampai studio pukul 3...
kteorg pon amik nafas dlu....
huh.... huh.... huh....
penat lari naik tngga... haha...
lepas dh amik nafas, aku g toilet dlu...
tiba2 nk trkucil plak... hahaha...
lepas aku g toilet, aku dgr de org cm perli2 SHINee...
alah.... setakat gurauan je...
tp, sume cm xde mood nk menari coz xramai...
kann pon, ptutnye prctice ngan Kelly utk sbtu nie...
tp, kelly xdpt dtg...
so, kteorg dance2 cmtu je lah...
huhu... yg si Boy sudah tukar rmbut baru...
huhuhu... smart kowt.... XD
time balik plak, aku, kann ngan riza amik bas...
smpai la pasar seni...
pstu, singgah McD jap beli properity... betul ke ejaan tu?? hahaha...
lantak la....
ye la, lapar kowt... dari pg xmkn...
pstu, aku pon brgerak balik sowang...
kann ngan riza g t.S...
smpai je kt kajang (aku amik komuter ke Kajang), hujan lebat....
ALAMAK!!!!!! cmne nie???
aku dh panik! alah!! cmne aku nk balik naik bas?
fikir pnye fikir, redah je la!!
basah pon basah la... lantak la...
tggu pnye tggu... hujan makin lg lebat...
aiyoooooooooooooo~~~
aku basah kuyup!!!
tidakkkkkkkkkkk!!!
cmne nie? bas lmbt kowt!!!
nasib baik ade aunty tolong tmpgkn payung...
alhamdulillah.....
dpt la brteduh...
smpai je bas, cpt2 aku naik...
uhhhhhhh... sejuk2....
smpai nk terlelap aku dlm bas...
smpai je cc aku, cpt2 aku berlari g cc....
huh.... akhirnya, smpai juga aku di cc...
dpt juga aku menjamah mknn...
lapar!!!!!! huhuhu...
so, itu la ksh aku pd hari nie...
sungguh syahdu dan mencuit hati...
hahahahaha... XD